fbpx

De gipsafdruk

vanaf 4 weken

handjes en voetjes

Met een gipsafdruk maak je als het ware een kopie van een hand of voet. Of het nu de kleine teentjes van jouw spruit zijn, of het hand van je oma, we kunnen het gipsen. Iedereen heeft wel iemand die hij voor altijd heel dichtbij wilt. Met een gipsafdruk vereeuwigen we het moment

"Een tastbare herinnering

aan een mooi moment"

"The littlest feet make the biggest footprints in our hearts"

Gipsafdrukjes zijn de perfecte manier om een band vast te leggen. Net mama en papa geworden en verliefd op die kleine handjes en voetjes? Met een 3D gipsafdruk kan je ze ook effectief klein houden ! Onder een stolpje, op de kast.

Er staat geen leeftijdsgrens op het maken van afdrukjes. Ook je peuter, kleuter of tiener kan een afdrukje komen maken. Ik zorg voor afleiding op maat en geef 100% garantie op een geslaagde afdruk.

#Uniek #3D #gipsafdruk #vereeuwigd

Bij het maken van de mal, kopiëren we heel gedetailleerd het hand/voetje. Het maken van de afdruk duurt slechts enkele minuten. Wil je graag een afdruk van je kindje maar kan hij/zij moeilijk stil zitten? Geen probleem, met mijn zes jaar ervaring is dat geen uitdaging. Ik geef garantie op een geslaagd afdrukje.
Na het maken van de mal, zorg ik voor de verdere afwerking en enkele weken later kan je jouw uniek exemplaar ophalen.

"Het leukste is al die details zien, die maken elke afdruk uniek"

FAQ

Waar worden de afdrukjes gemaakt?

Op welke leeftijd maak je best een afdruk?

De afdrukjes maken we in het atelier in Wondelgem, bij Gent.
Schaapsdoornstraat 9, 9032 Wondelgem
Je parkeert gratis voor het atelier. Nu en dan ga ik op locatie, deze locaties vind je via de boekingssite.

Een afdrukje kan gemaakt worden op eender welke leeftijd, bij baby's vanaf 4 weken, maar even goed bij je peuter, kleuter, tiener of van jezelf, je partner, beste vriendin, moeder, oma of opa. Voor een gipsafdruk ben je nooit te oud.

Hoelang duurt het?

Wat als mijn kindje niet goed kan stilzitten?

Het maken zelf duurt slechts 2 à 3 minuten per afdrukje. Per handje of voetje moet een afdruk worden gemaakt. De mallen kunnen maar 1 keer worden gebruikt. Wil je dus 6 afdrukjes, dan moet het handje 6 keer in een 'modderbad'. Nadien worden de afdrukjes afgewerkt en enkele weken later word je verwittigd wanneer je het resultaat kan ophalen.

Ook bij kindjes die moeilijk stil blijven zitten, of beweeglijk zijn met de handjes en voetjes, kunnen we een geslaagd afdrukje maken. Met zes jaar ervaring heb ik de nodige trucjes geleerd om voor afleiding te zorgen. Ik geef garantie op een geslaagde afdruk.

MAAK EEN AFSPRAAK