fbpx

EDITIE 2.0

De eerste editie op 5 mei 2022 was een succes !
Een vijfentwintigtal ondernemende mama's leerde elkaar kennen onder een hapje en een drankje. Het smaakt alvast naar meer.
Wil je graag op de hoogte worden gehouden of en wanneer er een tweede editie zou doorgaan? Vul dit formulier in en je ontvangst een mailtje wanneer je je kan inschrijven !
Groetjes, Romy

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Lynn Quanjel is de founder van Social Nomads! Al kennen sommigen haar beter als de content creator @whoisthatblonde op Instagram. Het is Lynn's persoonlijke missie om meer vrouwen te helpen een podium voor zichzelf te bouwen door middel van mindset & social media coaching. BRON

Sonia Pypaert is een mama van drie. Ruim 25 jaar geleden begon ze een babywinkel, the baby’s corner, als antwoord op haar meest persoonlijke noden en zorgen tijdens haar prille moederschap. Vandaag is ze een rots in de branding voor zowel aanstaande als ervaren ouders op het mamaplatform Onder mama’s.

Romy De Vidts is mama van drie en plusmama van een. Sinds 2015 combineert ze het moederschap met haar zaak, Romy's gipsafdrukken. In haar atelier maakt ze afdrukjes van bolle buiken, baby handjes en voetjes in gips. Inmiddels zijn de beeldjes alom bekend en staat een afspraak maken op de to-do lijst bij vele aanstaande mama's.